عوارض جانبی بادرنجبویه خفیف است و ممکن است باعث افزایش اشتها، حالت تهوع، سرگیجه، تحریک پوست و خس خس سینه شود.
حال میتوانم با تجربهای که کسب کردهام احتمال موفقیت خود را افزایش دهم.
درحالیکه اگر به خاطرات خویش رجوع کند، میبیند زمانهایی بوده است که بهخوبی یک واقعه منفی را مدیریت کرده است. اما خطای شناختی فیلتر منفی باعث میشود تنها خاطرات منفی در ذهن او بزرگ شود و ببیند.
از دهه ۱۹۷۰ دانشمندان به اثرات آرامشبخش نرم دویدن پیبردند. نرم دویدن، راه رفتن، شنا کردن و … باعث میشود تا شخص در اندیشه با خود فرو رود و به شکلی به حالت مراقبه برسد. محققین متوجه شدند که دوندگان حرفهای زمانی که از تمرین باز میمانند نشانههای بیقراری و اضطراب نشان میدهند که شبیه قطع داروهای شیمیایی است.
این گیاه سابقه طولانی استفاده در طب سنتی هند یا آیورودا دارد.
برخی از افراد ممکن است واکنشهای آلرژیک به بابونه را تجربه کنند، بهویژه اگر نسبت به گیاهان زیر واکنش نشان می دهند:
عوامل فوقالذکر تنها زمینهساز و مستعدکننده شرایط برای بروز اضطراب هستند، ولکن در کنار آنها عوامل دیگری نیز باید باشند که اضطراب را در فرد ایجاد کند که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
بهترست از بینی عمل دم و بازدم را انجامدهید، ولکن اگر مشکل تنفسی دارید میتوانید از راه دهان نیز تنفسکنید. مکانی آرام و خلوت انتخاب کنید و چشمانتان را ببندید، تمام توجهتان را به تنفسی که میکنید معطوفکنید. تصور کنید هوایی پاک بهدرون ریههایتان میکشید، هوایی سرشار از انرژی، هوایی که الام جسمتان را التیام میبخشد.
زمانیکه با استرسی مواجه میشویم- هرگونه تغییر در زندگی- درک ما از آن واقعه، تعیین میکند که به اضطراب دچار میشویم یا خیر. در صورتیکه آن واقعه را از سویی فاجعهآمیز و از سویی دیگر خود را برای مقابله با آن ناتوان در نظر بگیریم، برآیند ایندو مسلماً اضطراب خواهد بود.
در حالی که به آرامی نفس میکشید- تنفس شکمی- تصور کنید که با هر عمل بازدم، تنشها را از خود دور میکنید و با هر عمل دم، آرامش را به درون خود فرو میبرید. در هنگام انجام تمرین تنفس شکمی و آرمیدگی تدریجی عضلات میتوانید به این صحنهای که در ذهن ساختهاید، رجوع کنید.
هر چقدر check here بیشتر این کار را انجام دهید، آن تصویر در ذهن قویتر شده و در هنگام تنش بیشتر به کمک شما میآید.
فردی که دارای فوبیای اجتماعی است، از موقعیتهای اجتماعی اجتناب میکند. نگران است که حرف یا رفتار اشتباهی از او سر بزند و یا آنکه دیگران به تشویش او پی ببرند و او را مورد قضاوت قرار دهند. او همواره در حال تصور قضاوت دیگران درباره خویش است.
افراد بسته به نوع مشکل خود تفکرات نادرست متفاوتی دارند، بهطور مثال، بعضی از این باورها بیشتر منجر به اضطراب و بعضی منجر به افسردگی میشوند. باور شماره ۸ در افراد دارای گذر هراسی و باور شماره ۱۰- ۱۱- ۱۲ اغلب در افراد کمال گرا مشاهد میشود.
مهمترین عامل غلبه بر اضطراب، شناخت و تصحیح تفکرات نادرست است؛ چون اضطراب بهواسطه شناخت غیرواقعی از خود، دیگران و دنیا بوجود میآید. فردی را تصورکنید که عینکی رنگی برچشم دارد که با آن همهچیز ازجمله تواناییهایش، نقصهایش، ارزشش، ارزش افراد دیگر، اهمیت قضاوت دیگران و احتمال وقوع خطرات را در دنیا بزرگتر یا کوچکتر و با رنگی از پیش تعیینشده میبیند.